Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Rabobank Voetbal-Feandagen groot succes!

Gepubliceerd op 6 mei 2019 17:08
Rabobank Voetbal-Feandagen groot succes!

In de meivakantie werden voor het eerst de Rabobank Voetbal-Feandagen georganiseerd. Met meer dan 330 deelnemende kinderen kan sc Heerenveen terugkijken op een geslaagde editie!

Voetballiefhebbers in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar konden zich aanmelden voor deze dagen. Op maandag 29 april was het de beurt aan de eerste twee groepen, op dinsdag 30 april betraden de tweede groepen het trainingsveld.

De deelnemers kregen eerst een rondleiding in het Abe Lenstra stadion. Daarna stond de echte spelersbus van sc Heerenveen klaar om iedereen naar sportpark Skoatterwâld te brengen. Alle deelnemers ontvingen een mooi trainingsshirt en nadat iedereen de trainingskleren en voetbalschoenen aan had, was het tijd voor de training. Onder prima omstandigheden konden alle deelnemers hun voetbalkunsten laten zien aan de jeugdtrainers van sc Heerenveen. Tijdens de training kwamen ook de selectiespelers van sc Heerenveen een handje helpen. Beide voetbaldagen werden afgesloten met een toernooi.

Na afloop kregen alle deelnemers een goodiebag uitgereikt met o.a. een bidon en een toegangskaart voor de wedstrijd tegen NAC Breda.

Er werden veel partijvormen gedaan tijdens de training
30042019252182_DSC_5433
Ook Sam Lammers en Michel Vlap deden actief mee tijdens de training!
Daar hoort natuurlijk ook een groepsfoto bij!