Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Samir Fazli trefzeker, maar verliest ruim: 5-1

Gepubliceerd op 10 september 2012 21:17
Samir Fazli trefzeker, maar verliest ruim: 5-1

Samir Fazli heeft maandag gescoord voor Jong Macedonië, maar zijn treffer had weinig waarde. Bij een 4-0 achterstand tegen Jong Servië scoorde de aanvaller van sc Heerenveen in de 77e minuut nog de 4-1. Uiteindelijk verloor Jong Macedonië met 5-1 van de Serviërs. Fazli speelde de hele wedstrijd.

Het Jong Tsjechië van Lukas Marecek wón maandag juist met grote cijfers, maar de middenvelder van sc Heerenveen bleef de hele wedstrijd op de bank. Marecek, afgelopen vrijdag nog aanvoerder van de Tsjechen, zag zijn ploeg met 5-0 winnen van Jong Wales.

Beide spelers kwamen uit in de EK-kwalificatiereeks. Morgen (dinsdag 11 september) staan er voor Filip Djuricic (Servië), Marco Pappa (Guatemala), en Alfred Finnbogason (IJsland) WK-kwalificatieduels op het programma. Jukka Raitala (Finland) speelt een oefenduel, en de sc Heerenveen-talenten Joris Voest en Bilal Basacikoglu komen met Oranje-18 in actie tegen de Verenigde Staten-18. Wouter Marinus heeft zich met een blessure afgemeld voor Oranje-18.