Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

sc Heerenveen bereikbaar via WhatsApp

Gepubliceerd op 4 december 2017 10:30
sc Heerenveen bereikbaar via WhatsApp

De Supporters Service van sc Heerenveen is graag goed bereikbaar! Daarom is het sinds kort ook mogelijk om contact met ons op te nemen via WhatsApp. Als één van de eerste betaald voetbalorganisaties beantwoorden wij vragen van supporters via de bekende berichtendienst. Wij zijn te bereiken via 06 54 20 02 03.

Uitbreiding service

sc Heerenveen krijgt al veel vragen binnen via de traditionele kanalen als telefoon en e-mail en uiteraard via de social media kanalen. Een aanvulling daarop is WhatsApp. sc Heerenveen wil zo toegankelijk mogelijk zijn voor haar supporters en ziet deze uitbreiding qua service met WhatsApp als een laagdrempelige manier om contact te zoeken.

Vragen

WhatsApp is vooral geschikt voor het stellen van korte vragen of een melding waar een snel en duidelijk antwoord op is te geven. Bijvoorbeeld een vraag over je seizoenkaart, de kaartverkoop, een stadiontour of informatie m.b.t. een thuis- of uitwedstrijd. Vanaf nu stel je ze snel en eenvoudig via WhatsApp. 

Openingstijden

De Supporters Service van sc Heerenveen is via 06 - 54 20 02 03 van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Bij thuiswedstrijden zijn wij vanaf 3,5 uur voor aanvang online. Stuur je buiten de openingstijden een bericht via WhatsApp? We reageren dan zodra we weer aanwezig zijn. Bij uitwedstrijden kun je op de wedstrijddag met vragen terecht bij onze Supporterscoördinator Sietze Rozenberg (06 - 55 45 65 56).

Reactietijd

We streven ernaar om binnen 60 minuten op een WhatsApp-bericht te reageren.