Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen komt met borrelbox voor thuisblijvers

Gepubliceerd op 14 september 2020 15:22

In een tijd waarin een groot deel van de supporters noodgedwongen de wedstrijden op tv moet volgen, springt sc Heerenveen op de situatie in. In samenwerking met enkele partners biedt de club in coronatijd speciale borrelboxen aan: een mannen- en familievariant. Zo wordt thuis voetbal kijken een stukje aangenamer.

De Mannen Borrel Box
De Mannen Borrel Box

In een tijd waarin niet iedereen de wedstrijden kan en wil bezoeken, wil sc Heerenveen zijn supporters toch het Heerenveengevoel geven wanneer ze voor de buis hun club aanmoedigen. Daarom komt sc Heerenveen met twee borrelboxen. Bij de Mannen Borrel Box (à 20 euro incl. btw) staat het biertje centraal; in de Familie Borrel Box (à 27 euro incl. btw) zit voor ieder gezinslid wat lekkers.

Bestellen
Om de kosten zo laag mogelijk te houden, worden de borrelboxen uitsluitend en zonder verzendkosten geleverd, binnen een straal van vijftig kilometer rondom Heerenveen. De boxen zijn te bestellen in de Feanstore. Kies bij afleverwijze ‘Afhalen’ (dat in dit geval synoniem staat aan brengen). Levertijd is minimaal 4 werkdagen. De boxen zijn ook als cadeau weg te geven.

  • DSC4899.jpg
  • DSC4893.jpg
  • DSC4892.jpg
  • DSC4890.jpg