Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Trost: ‘De druk ligt volledig bij Heerenveen’

Gepubliceerd op 30 oktober 2013 13:59

VVV-Venlo, dat maandag in de slotseconden van het uitduel tegen Jong FC Twente een zege verspeelde, is klaar voor het bekertreffen met sc Heerenveen. De selectie van trainer René Trost is fit en de Limburgse formatie heeft niets te verliezen. ,,De Druk ligt bij Heerenveen,’’ aldus Trost.

trost

,,Je mag er vanuit gaan dat Heerenveen in principe sterker is,’’ aldus Trost op de website van VVV-Venlo. ,, Maar dat weten we. Het is in een wedstrijd als deze heel erg belangrijk om de eerste fase goed door te komen. Mocht ons dat goed lukken, dan is er een kans. We zitten morgen in een goede uitgangspositie, de druk ligt namelijk volledig bij de tegenstander en dat is in de competitie maar al te vaak anders".

Trainer René Trost heeft op het personele vlak weinig tot geen zorgen: "Fysiek is er geen enkel probleem met het team. Normaal gesproken is twee dagen na de wedstrijd een rustdag, maar dat kan in dit geval niet: het is namelijk ook de dag vóór de volgende wedstrijd. En dus hebben we op woensdag gewoon getraind. En dat ging prima. Geen van de spelers heeft lichamelijke klachten overgehouden aan de wedstrijd tegen Jong FC Twente."

De trainer geeft aan dat er een wisseling plaats gaat vinden in de basiself. Oud-speler van sc Heerenveen Ozan Türk neemt de basisplek van Quin Kruijsen in.