Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Vitesse naarstig op zoek naar een zege

Gepubliceerd op 18 november 2016 14:13
Vitesse naarstig op zoek naar een zege

Er staat volgens Gelderse media bij Vitesse, zaterdagavond te gast op bezoek in het Abe Lenstra stadion, druk op de ketel. De ploeg van trainer Henk Fraser is vier duels zonder zege en snakt naar een driepunter.

Henk Fraser heeft zijn ploeg nog niet op de rit, bekent hij tegenover Omroep Gelderland. Vitesse staat 12e en presteert wisselvallig. Fraser denkt dat de oorzaak wel te weten. Volgens de trainer torst zijn selectie de moeizame tweede seizoenshelft van afgelopen seizoen met zich mee.

Fraser is ook kritisch naar zichzelf. 'We staan nagenoeg op dezelfde positie als vorig seizoen rond deze tijd. Maar ik heb het nog niet voor elkaar gekregen dat wij een stapje hebben kunnen zetten met Vitesse. Vooral in het hoofd, want ik weet waar ze vandaan komen'. Vitesse ging voor de interlandperiode thuis teleurstellend onderuit tegen Heracles Almelo (0-1). Henk Fraser uitte na het verlies zijn onvrede , maar lijkt volgens RTV Gelderland zijn elftal niet te wijzigen.

Fraser wilde niets overigens niets kwijt over de opstelling. 'Ik vind het wel handig dat zij niet weten hoe wij beginnen. Jurgen Streppel is geen suffe trainer. Ik heb verschillende opties uitgeprobeerd. Dat was vooral bedoeld om de boel om scherp te zetten. Ik heb veel gelet op lichaamstaal. Zowel positief als negatief. Je krijgt dan een duidelijk beeld wie de afhakers zijn. Het is hier en daar een beetje provoceren. Ik wil zien wie in zijn kop en in zijn hart de sterkste is', aldus de trainer.

Vermoedelijke opstelling volgens RTV Gelderland: Room, Leerdam, Kashia, Miazga, Kruiswijk; Baker, Foor, Nakamba; Rashica, Van Wolfswinkel, Nathan.