Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Vreman ziet kansen in bekerduel voor Superboeren

Gepubliceerd op 19 september 2016 16:48
Vreman ziet kansen in bekerduel voor Superboeren

De Graafschap-trainer Jan Vreman beschouwt De Graafschap niet als kansloos in het bekerduel tegen sc Heerenveen. Vreman denkt dat zijn team dinsdagavond een reële kans heeft om door te gaan in de bekerwedstrijd bij Heerenveen, zo laat hij aan dagblad De Gelderlander weten.

Wat de werkelijke kracht is van de nummer vijf van de Eredivisie, vindt Vreman lastig in te schatten. Desondanks ziet de trainer mogelijkheden om een goed resultaat neer te zetten in het Abe Lenstra stadion. "Absoluut, maar we moeten wel durven te voetballen", blikte de trainer van de Superboeren vooruit. "We zullen de bal vaker niet dan wel hebben, dus moeten nauwkeurig zijn in balbezit."

Weinig wijzigingen

De Graafschap won afgelopen vrijdag in eigen huis met 3-0 van FC Emmen. De trainer houdt grotendeels vast aan die formatie, maar liet doorschemeren het bekerduel te beschouwen als een mogelijkheid om enkele spelers ritme op te laten doen. Zo keren Bryan Smeets, Luis Pedro en Youssef el Jebli terug van blessures. Smeets en Pedro vielen vrijdag al in tegen Emmen, terwijl El Jebli zondag zijn eerste minuten maakte bij het beloftenteam.

De Graafschap zet niet alle troeven in op de bekerconfrontatie. "We moeten ook rekening houden met vrijdag", blikte Vreman alvast vooruit naar vrijdag. Dan namelijk staat het belangrijke competitieduel tegen NAC Breda op het programma. "Niet iedereen kan 90 minuten spelen. De competitie is voor ons het belangrijkst, maar natuurlijk willen we ook in Heerenveen een goed resultaat neerzetten."