Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Vrouwenteam gaat door via nieuwe Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen

Gepubliceerd op 4 mei 2012 18:30
Vrouwenteam gaat door via nieuwe Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen

Vandaag (vrijdag) is door een speciaal comité (onder leiding van Wim Anker) besloten om via een nieuwe Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen door te gaan met het vrouwenteam. Dit betekent volgens mede-bestuurslid Krijn Kolhoff dat het vrouwenteam volgend seizoen definitief zal deelnemen aan de Eredivisie Vrouwen.  

Na het besluit van de directie van sc Heerenveen om binnen de huidige organisatie vanwege financiële redenen definitief met het vrouwenteam te stoppen, heeft een speciaal comité hard gewerkt aan een mogelijke doorstart via een nieuwe stichting. Met succes.

De komende tijd zal volgens Kolhoff worden besteed aan het aanstellen van een trainer en het samenstellen van de definitieve selectie. De KNVB is inmiddels op de hoogte gesteld van het besluit. Het vrouwenteam zal met de licentie van sc Heerenveen kunnen spelen, en zal ook in het tenue van de club spelen, zo is de bedoeling.

Kolhoff: "De komende tijd gaan we verder met een aantal initiatieven om de begroting sluitend te krijgen en alle noodzakelijke details verder in te vullen. We hebben er alle vertrouwen in, daarom hebben we dit positieve besluit genomen!"

Binnenkort zal er meer worden bekend gemaakt over het precieze vervolg.