Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

Wildschut: ‘Zuur van de gelijkmaker’

Gepubliceerd op 23 november 2013 21:15
Wildschut: ‘Zuur van de gelijkmaker’

sc Heerenveen leek zaterdagavond voor een daverende stunt te gaan zorgen door PSV in ondertal in eigen huis te kloppen. Yanic Wildschut zette de gasten tien minuten voor het einde op voorsprong, maar in de slotminuut ging het alsnog mis. ,,Dit is zuur, ik denk dat we ons zelf tekort doen,’’ aldus de Friese doelpuntenmaker.

De teleurstelling was begrijpelijk, maar ontevreden mocht sc Heerenveen niet zijn. De gasten kwamen na rust tot de 0-1 van Wildschut slechts één keer in de buurt van het doel van Zoet. De invaller scoorde bij zijn allereerste balcontact. ,,Ik kreeg de bal van Joeri (De Kamps, red) en zag dat er veel ruimte lag. Ik kon wegdraaien en ging er voor. Volgens mij zat hij er wel lekker in.’’

Na de 0-1 was het helemaal eenrichtingsverkeer richting doel Nordfeldt. ,,Iedereen heeft hard gestreden. De overwinning was heel dichtbij. Na de overwinning gokten we op de counter, maar we kwamen er niet meer uit. Het is echt zuur als je op deze wijze de overwinning alsnog uit handen geeft,’’ aldus Wildschut die in Eindhoven zijn tweede treffer van het seizoen liet noteren.