Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Zieke Hakim Ziyech vraagteken bij Ajax

Gepubliceerd op 25 november 2016 14:00
Zieke Hakim Ziyech vraagteken bij Ajax

Net als sc Heerenveen, weet ook Ajax niet of het zondag kan beschikken over een sleutelspeler. Staat bij de Friezen een vraagteken achter de naam van Stijn Schaars, bij Ajax is de inzetbaarheid van Hakim Ziyech onzeker. Ziyech verscheen vanochtend weer op het trainingsveld, maar is volgens zijn trainer Peter Bosz flink ziek geweest.

'Hakim is behoorlijk wat kilo's afgevallen. Hij was vandaag weer voor het eerst op de club en heeft een gedeelte van de training meegedaan. We gaan morgen kijken hoe ver hij is. Hij moet écht honderd procent fit zijn', stelt Bosz op de website van Ajax. Ook over Riechedly Bazoer en de van een blessure herstelde Jaïro Riedewald wordt zaterdag pas besloten of ze tot de selectie behoren.

Bosz realiseert zich dat zijn elftal een moeilijk weekend een moeilijke uitbeurt tegemoet gaat. ‘Heerenveen speelt goed, frivool, leuk en ook nog eens succesvol voetbal. Of het een topper is, weet ik niet. Maar het wordt sowieso een zware klus. Ze hebben het Feyenoord ook moeilijk gemaakt'.