Lees hier alles over de Kerstmarkt bij Heracles-thuis

17 december 2019 10:06

Zaterdag sluiten we het voetbaljaar 2019 af met de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Voorafgaand aan het duel organiseert sc Heerenveen de Kerstmarkt. Dit evenement begint om 16.00 uur en vindt samen met het Kidsplein plaats aan de noordzijde van het Abe Lenstra stadion.

630553d2e30c6.jpg

De Kerstmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met Beijk Catering, Blaauw Evenementenservice, supportersvereniging Nieuw Noord, Welcome Foodlovers, MammieJammie, De Poffertjesman, Brandsma Koffie, 60 Minutes, Terras and Cooking en Arriva.

Activiteiten
Jonge Feanfans kunnen terecht op het Kidsplein. Daar wordt geknutseld, FIFA gespeeld en gesprongen op het springkussen. Ook kunnen zij op de foto bij de spelersbus van sc Heerenveen. Daarnaast kunnen bij de Feanstore clubartikelen worden gekocht. Medewerkers van Terras and Cooking, 60 Minutes en Arriva staan voor je klaar bij een promotiestand. Een dj en kerstkoor zorgen voor de muzikale omlijsting.

Eten en drinken
Op de Kerstmarkt kun je genieten van een heerlijke warme maaltijd, zoals een broodje hamburger of saté, een hartige pancake, een kom snert, vegetarische loempia's of heerlijke vers gebakken poffertjes. Qua drinken kun je heerlijke winterse drankjes (glühwein of warme chocolademelk) of een heerlijke kop koffie bestellen. Natuurlijk kan er ook een glaasje bier of fris gedronken worden in de Nieuw Noord-skihut.

Voedselbank
Naast de Kerstmarkt organiseert sc Heerenveen samen met supportersverenigingen Nieuw Noord en FeanFan bij de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo inzamelingsacties voor Voedselbank Heerenveen én Stichting Babyspullen. Doe jij mee en neem je houdbaar voedsel en/of babykleertjes mee naar het Abe Lenstra stadion?

Tickets
De Kerstmarkt is voor iedereen vrij toegankelijk. Om de wedstrijd tegen Heracles Almelo te bezoeken, hoef je niet per se een seizoen- of clubkaart te hebben. Bij het duel geldt vrije verkoop. Kaarten kosten slechts 10 euro per stuk, ongeacht leeftijd en ongeacht vak. Tot zaterdag?