OSSH-actie slaat aan: ruim 1.500 extra genodigden

14 maart 2019 14:04

sc Heerenveen is zeer te spreken over het resultaat van de actie waarbij leden van de OSSH kosteloos zakenrelaties en personeel mochten en mogen meenemen naar de thuiswedstrijden tegen Willem II en De Graafschap. Tijdens deze duels mochten en mogen we in totaal ruim 1.500 extra gasten in ons Abe Lenstra stadion verwelkomen.

Met de actie wilden wij u als OSSH-lid in de gelegenheid stellen uw zakelijke relaties en werknemers mee te nemen naar het Abe Lenstra stadion om hen kennis te laten maken met sc Heerenveen en gezamenlijk de sfeer in het stadion te vergroten. Steun van supporters en sponsoren is cruciaal voor de toekomst van onze club.

Blij zijn we met het resultaat. Ruim vijfhonderd prospects en duizend personeelsleden mochten we tijdens Willem II- en mogen we bij De Graafschap-thuis verwelkomen. Dank hiervoor.

Zakenloge-actie
Ook de actie waarbij we de zakenloges voor de komende thuiswedstrijden willen vullen, mogen we ook een groot succes noemen. Als u bij het duel met De Graafschap bent, kijkt u dan ook eens naar de vierde etage op de westtribune. Dan zult u zien dat veel zakenloges gevuld zijn.

We hopen dat we dit seizoen en daarna op uw steun kunnen blijven rekenen, want wat is er nou mooier dan een blijvend goedgevuld Abe Lenstra stadion?