Partnerschap met MASCOT® WORKWEAR

25 oktober 2019 17:20

sc Heerenveen en MASCOT® WORKWEAR slaan de handen ineen. MASCOT® WORKWEAR is een grote naam in de internationale werkkledingbranche. Het Deense bedrijf produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit en steekt met de samenwerking de vrijwilligers en medewerkers van sc Heerenveen in het nieuw.

626596d67f3a5.jpg
V.l.n.r.: Cees Roozemond, Danny Bonn (MASCOT WORKWEAR) en Martin Koopman

Binnen de sportwereld is MASCOT® WORKWEAR geen onbekende naam. Het bedrijf is tevens sponsor en officieel partner van andere betaald voetbalorganisaties binnen Europa en official supplier van Audi Sport.

Via sc Heerenveen wil MASCOT® WORKWEAR zichzelf presenteren en de naamsbekendheid vergroten. Zo zal het bedrijf tijdens de resterende thuiswedstrijden op de ledboarding in het Abe Lenstra stadion te zien zijn. Als partner wil MASCOT® WORKWEAR bovendien gaan netwerken binnen het bestaande zakelijk netwerk van sc Heerenveen.

sc Heerenveen is zeer content met MASCOT® WORKWEAR als partner. Onze vrijwilligers en medewerkers gaan kleding dragen van MASCOT® WORKWEAR, zodat zij zich op fatsoenlijke wijze kunnen blijven inzetten voor hun club, herkenbaar zijn en uniformiteit uitstralen. Dit laatste is een mooie opmaat naar het jubileumjaar waar we met zijn allen naartoe werken: mei-inoar foarút.