eDivisie: sc Heerenveen nog puntloos na noordelijke derby

03 december 2020 14:00

Deze week stonden alweer speelronde 5 en 6 op het programma in de eDivisie. eSporters Floris Jorna en Niels Krist deden hun uiterste best om van de hatelijke nul af te komen, maar het mocht niet zo zijn. Tegen Willem II en FC Groningen werd er verloren.

6551479fab895.jpg

Floris begon dinsdagavond de eerste wedstrijd tegen Willem II met een prima 1-1 gelijkspel, maar Niels zag zijn wedstrijd met 3-1 verloren gaan. Zo stond er een 4-2 eindstand op het scorebord in het voordeel van de Tilburgers.

Woensdagavond speelde sc Heerenveen de Derby van het Noorden tegen FC Groningen. Deze partij kende de exacte uitslagen als in de wedstrijd tegen Willem II. Floris speelde met 1-1 gelijk en Niels verloor met 3-1. Zo eindigde deze wedstrijd ook in een 4-2 nederlaag.

De Friezen staan na zes speelrondes nog puntloos onderaan, maar volgende week zijn er weer nieuwe kansen om de eerste punten te pakken. Dan staan de duels met Sparta Rotterdam (dinsdag) en Feyenoord (woensdag) op het programma. De wedstrijden worden uitgezonden op het YouTube-kanaal van de eDivisie.

Bekijk hieronder de samenvattingen van afgelopen week: