Eerste supporters plakken naam op Wall of Fean

30 mei 2020 14:48

De eerste namen van supporters die hun seizoenkaart onvoorwaardelijk hebben verlengd of aangeschaft, zijn zaterdag door henzelf aangebracht op de Wall of Fean. Bij de hoofdingang van het Abe Lenstra stadion plakten zij hun naam en woonplaats in pompeblêdvorm op de eerste panelen van de Wall of Fean. De definitieve eregalerij zal later aan de buitenkant van het stadion worden gerealiseerd.

644920056bf74.jpg

Heb jij bij het verlengen of aanschaffen van je seizoenkaart gekozen voor de optie Gouden Pompeblêd en wil jij met je naam op de Wall of Fean komen? Vul dan dit formulier in. In verband met de opmaak, kun je bij je naam maximaal twintig tekens invullen. Wanneer je hele naam (voornaam en achternaam) niet past, vul dan alleen je voornaam in. Ook heeft sc Heerenveen te allen tijde het recht ongepaste, bedachte namen te weigeren.

Je naam zelf aanbrengen?
In het formulier kun je aangeven of je je naam zélf op de wand wilt aanbrengen of dat wij dit voor jou doen. Mocht je aangeven dit zelf te willen doen, ontvang je van ons te zijner tijd bericht.

Supporters die hebben aangegeven zélf hun naam op de wand te willen aanbrengen én dit vóór maandag 25 mei aan ons hebben doorgegeven, kregen zaterdag de eerste mogelijkheid dit te doen. Is het om wat voor reden niet gelukt om langs te komen? Alleen zij kunnen vanaf volgende week op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bij ons langskomen om de naam alsnog op de Wall of Fean aan te brengen.