Komt sc Heerenveen jouw jeugdteam training geven?

29 oktober 2020 09:59

sc Heerenveen wil de komende periode bij amateurverenigingen in de regio langs om clinics te verzorgen voor diverse jeugdelftallen. Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus liggen de competities bij amateurverenigingen stil. Maar kinderen en jongeren tot en met achttien jaar mogen wél in teamverband blijven sporten. Kan jouw team ook een training gebruiken?

6535034a3280f.jpg

sc Heerenveen organiseert clinics voor twee verschillende doelgroepen: jeugdteams van JO7 t/m JO11 en jeugdteams van JO12 t/m JO17. De oefeningen tijdens de trainingen zijn gebaseerd op trainingsvormen die worden gebruikt bij de voetbalacademie van de club. 

Clinic jeugdteams JO7 t/m JO11
Voor de jongere kinderen bestaat de clinic uit drie verschillende onderdelen: voetbalspellen (zoals snelheidsschieten en flipperbal), techniektraining en partijvormen. De trainingen hebben een duur van vijftig minuten. Omdat er in kleine groepen wordt getraind, krijgt iedereen voldoende tijd en aandacht voor een onderdeel.

Clinic jeugdteams JO12 t/m JO17
Voor de oudere jeugdteams verzorgt sc Heerenveen een clinic aangepast op de behoeften van jouw club. Ook deze training duurt vijftig minuten. Voorafgaand zal er contact zijn tussen jouw club en sc Heerenveen over de vormgeving van de training.

Kosten en opgave
Per training geldt een maximum van twintig kinderen. Kosten zijn € 75,00 per training (prijs is exclusief btw en inclusief reiskosten).*

* Let op:
- Minimnale afname van twee trainingen op een dag;
- Reiskosten zijn inclusief binnen een straal van 50 km op het vaste land;
- Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de trainingen.


Geef jouw jeugdteam hier op

65351de32fc81.jpg

Aangescherpte maatregelen rondom covid-19
Om in coronatijd op een veilige en hygiënische manier te kunnen voetballen zijn er een aantal maatregelen van toepassing voor de clinics:
- Kinderen met verkoudsheidsklachten blijven thuis;
- Er wordt geen 'competitie' gespeeld tijdens de clinic;