Komt sc Heerenveen jouw jeugdteam training geven?

29 oktober 2020 09:59

sc Heerenveen biedt de komende periode bij amateurverenigingen in de regio clinics aan voor diverse jeugdelftallen. Vanwege de coronamaatregelen liggen de competities bij amateurverenigingen stil. Kinderen en jongeren tot en met achttien jaar mogen wél in teamverband blijven sporten. Kan jouw team ook een training gebruiken?

6535034a3280f.jpg

sc Heerenveen organiseert clinics voor twee verschillende doelgroepen: jeugdteams van 7 tot en met 11 jaar en jeugdteams van 12 tot en met 17 jaar. De oefeningen tijdens de trainingen zijn gebaseerd op trainingsvormen die worden gebruikt bij de voetbalacademie van de club.

Clinic 7 tot en met 11 jaar
Voor de jongere kinderen bestaat de clinic uit drie verschillende onderdelen: voetbalspellen (zoals snelheidsschieten en flipperbal), techniektraining en partijvormen. De trainingen hebben een duur van vijftig minuten. Omdat er in kleine groepen wordt getraind, krijgt iedereen voldoende tijd en aandacht voor een onderdeel.

Clinic 12 tot en met 17 jaar
Voor de oudere jeugdteams verzorgt sc Heerenveen een clinic aangepast op de behoeften van jouw club. Ook deze training duurt vijftig minuten. Voorafgaand zal er contact zijn tussen jouw club en sc Heerenveen over de vormgeving van de training.

Aangescherpte maatregelen
Om in coronatijd op een veilige en hygiënische manier te kunnen voetballen zijn er enkele maatregelen van toepassing voor de clinics:

- Kinderen met verkoudsheidsklachten blijven thuis
- Er wordt geen 'competitie' gespeeld tijdens de clinic

Kosten en opgave
Per training geldt een maximum van twintig kinderen. Kosten zijn 75,00 euro per training* (prijs is exclusief btw en inclusief reiskosten).

* Let op:

- Minimale afname van twee trainingen op een dag
- Reiskosten zijn inclusief binnen een straal van 50 kilometer op het vaste land
- Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de trainingen