Reminder: Heb jij de vragenlijst al ingevuld?

21 augustus 2020 13:10

Zo'n 6.500 seizoenkaarthouders hebben sc Heerenveen laten weten hoe zij tegenover wedstrijdbezoek in coronatijd staan. Met behulp van een speciale vragenlijst werkt de club aan een zo eerlijk mogelijke verdeling van alle beschikbare plekken. Seizoenkaarthouders hebben alleen vandaag nog de tijd om de vragenlijst in te vullen.

648822fac9ea6.jpg

Het is een hele operationele puzzel voor sc Heerenveen om wedstrijdbezoek in coronatijd te organiseren. De verwachting is dat bij de seizoensstart – op zaterdag 12 september tegen Willem II – helaas niet alle seizoenkaarthouders aanwezig mogen zijn. Hetzelfde geldt voor bij de thuiswedstrijden tegen VVV-Venlo- (zaterdag 26 september) en FC Emmen (zaterdag 24 oktober).

Vragenlijst
Begin deze week heeft sc Heerenveen zijn seizoenkaarthouders een e-mail gestuurd met daarin alle informatie rondom wedstrijdbezoek in coronatijd. In de mail staat een link naar de vragenlijst waarin iedere seizoenkaarthouder zijn of haar voorkeuren kan doorgeven. Daarbij geldt dat één keer de vragenlijst opsturen volstaat: vaker insturen verhoogt niet de kans op wedstrijdbezoek. Insturen kan tot zaterdag 22 augustus.

In de vragenlijst komt onder meer aan bod met hoeveel personen je normaal gesproken de thuiswedstrijden van sc Heerenveen bezoekt. Per groep (bestaande uit maximaal vijf personen) volstaat één ingevulde vragenlijst. Dus wanneer iedereen binnen een gezin van vier een seizoenkaart heeft, is één reactie voldoende, geldend voor alle vier de supporters. Ga je niet? Ook dan horen we dat graag van je.

Catering en parkeren
Naar aanleiding van de vragenlijst kreeg sc Heerenveen ook zelf vragen binnen. Hoofdzakelijk van facilitaire aard: over catering en parkeerkaarten. Er zullen cateringpunten ingericht worden, maar hoe en waar precies moet nog worden beslist. Hou daarvoor onze website in de gaten. Uiteraard is parkeren mogelijk bij de thuiswedstrijden. Eenmalige parkeerkaarten worden enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd via onze ticketpagina aangeboden.

Juiste contactgegevens
Ben jij seizoenkaarthouder en heb je geen e-mail van ons ontvangen? Check je spam-inbox en 'ongewenste mail' of controleer je e-mailadres in jouw Mijn Heerenveen-omgeving. Alleen met de juiste contactgegevens kunnen we jou bereiken. Uiteraard is alle informatie over wedstrijdbezoek in coronatijd ook te lezen op onze website, op de speciale pagina 'wedstrijdbezoek in coronatijd'.