Club en Amstel proosten op contractverlenging

25 mei 2021 15:59

Amstel blijft de komende zes jaren verbonden aan sc Heerenveen. Het biermerk, dat vorig jaar zijn 150-jarig bestaan vierde, gaat bij de Friese eredivisionist door als businesspartner. De samenwerking houdt onder meer in dat Amstel ook na de zomer als pilsener wordt geschonken in het Abe Lenstra stadion.

Amstel III
V.l.n.r.: Rob Poortier (Amstel), Martin Koopman (sc Heerenveen) en Robert Echten (Amstel).


Amstel is trots op het verlengen van de samenwerking, zegt Rob Poortier, nationaal accountmanager Bier & Cider. "sc Heerenveen staat voor verbinding en vriendschap, met Friese nuchterheid als basis. Het merk Amstel, met ook vriendschap als kern, past hier perfect bij. We kijken ernaar uit om in een bomvol Abe Lenstra stadion de supporters weer te zien genieten van de wedstrijd, met een Amstel in de hand. Samen proosten we op mooi voetbal en prachtige vriendschappen rondom het veld van sc Heerenveen."

Commercieel manager Martin Koopman is blij met het vertrouwen van Amstel in sc Heerenveen. "Het is geweldig dat een wereldwijd bekend merk als Amstel verbonden blijft aan onze club. We staan met sc Heerenveen voor een grote uitdaging en dan is het heel erg fijn dat een organisatie als Amstel het vertrouwen in je uitspreekt en ook bekrachtigt. Amstel is hier al jaren en blijft hier nog jaren."