Publiek is welkom bij eerste training

24 juni 2021 10:30

Dankzij de aanstaande versoepelingen mogen supporters maandag aanwezig zijn bij de eerste training van het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Johnny Jansen werkt de voorbereiding af op sportpark ’t Paradyske in Langezwaag. Dicht bij spelers en stafleden komen kan helaas niet: nog steeds geldt de anderhalvemeterregel.

20072020265485 DSC 2538 (1)


De eerste training van het nieuwe seizoen bij partnervereniging vv Langezwaag begint om 14.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Het is de eerste keer dat Jansen met de nieuwe assistent-trainers Peter Reekers en Ole Tobiasen op het veld staat. Ook de van ADO Den Haag overgekomen Milan van Ewijk maakt voor het eerst zijn opwachting.

Alleen basisregels gelden nog
Hoewel de meeste coronamaatregelen zaterdag worden opgeheven en versoepeld, gelden bij de training in Langezwaag nog wel de basisregels. Dat betekent: handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog, anderhalve meter afstand houden en thuisblijven (en testen) bij klachten. Blijf voorzichtig en geef elkaar de ruimte.

Op het sportpark in Langezwaag is voldoende parkeermogelijkheid en zijn toiletvoorzieningen aanwezig. De kantine is gesloten, maar op het complex is het wel mogelijk om wat drinken te kopen. Stewards van sc Heerenveen leiden alles in goede banen. Het adres van sportpark ’t Paradyske is Paradys 8, 8404 BV in Langezwaag.