Seizoenkaart kopen met code kan tot september

30 juli 2021 10:00

Wegens succes heeft sc Heerenveen de periode verlengd waarin 'nieuwe fans' bij het bestellen van een seizoenkaart een kortingscode kunnen toepassen. Aanvankelijk waren de codes geldig tot zondag: nu kunnen supporters tot woensdag 1 september een seizoenkaart kopen met 50 procent korting. Alle seizoenkaarthouders die voor 1 juni verlengden, hebben vier kortingscodes ontvangen waarmee ze vier 'nieuwe fans' blij kunnen maken.

10042020264216 DJI0448


De enige voorwaarde die sc Heerenveen stelt aan het begrip 'nieuwe fan' is dat hij of zij in het seizoen 2020/2021 géén seizoenkaart had. Eventueel kunnen de verstrekker van de kortingscode (de verlenger) en de nieuwe seizoenkaarthouder (degene die 50 procent korting krijgt) onderling iets afspreken, zodat beiden profiteren van de korting.

Vraag en aanbod
Naar aanleiding van de actie met de kortingscodes zijn supportersverenigingen Nieuw Noord en FeanFan een initiatief gestart: www.koartingruilje.nl. Op deze website kunnen seizoenkaarthouders hun kortingscodes aanbieden en kunnen 'nieuwe fans' een code aanvragen.