Staat er straks een stukje grasmat in jouw huis (of tuin)?

26 mei 2021 14:50

In de zomer krijgt het Abe Lenstra stadion een nieuwe grasmat, maar wat gebeurt er met de oude? Daar laat sc Heerenveen geen gras over groeien: de club knipt het huidige hoofdveld in stukjes en verdeelt deze onder de achterban. Iedereen krijgt de kans een heilige graspol in huis (of tuin) te halen.

FPH4714


Stijn Schaars, Michel Vlap, Sam Lammers, Chidera Ejuke, Sven Botman, Joey Veerman, Pawel Bochniewicz en Lasse Schöne. Allen liepen ze misschien wel op het stukje gras dat binnenkort jouw huiskamer of gazonnetje siert. Je krijgt het gras mee naar huis in een bloempot met een bewijs – in de vorm van een vlagje – dat het afkomstig is uit het Abe Lenstra stadion.

sc Heerenveen organiseert het afhaalmoment op zondag 6 juni in diverse tijdsloten, óp het veld. Supporters met een seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021, vrijwilligers en zakelijke relaties kunnen dan gratis een uniek stukje grasmat ophalen. Clubkaarthouders hebben de mogelijkheid om voor 5 euro een graspol te kopen. Aanmelden is vanwege coronabeperkingen wel nodig en kan via onderstaande buttons.