Alles wat je moet weten als je naar FC Utrecht-thuis gaat

25 februari 2022 11:14

Bij de thuiswedstrijd zondag tegen FC Utrecht mag iedereen weer naar het Abe Lenstra stadion, zonder dat er coronamaatregelen van kracht zijn. Er wordt niet meer gevraagd naar een coronabewijs en ook de mondkapjesplicht en anderhalvemeterregel zijn niet meer van toepassing. In dit artikel lees je hoe sc Heerenveen het wedstrijdbezoek organiseert.

16032019251233 16032019247661 FPH6138 (2)


sc Heerenveen is enorm opgelucht dat voetbal weer beleefd kan worden zoals het hoort. Om dat te vieren konden alle seizoenkaarthouders een gratis extra kaart bestellen. De club wil er samen een bijzondere avond van maken en organiseert voorafgaand aan de wedstrijd een dj-, licht- en vuurwerkshow. Mis niets en kom op tijd: het stadion gaat om 18.30 uur open.

'It Pompebledsje'
Nu alle supporters weer naar hun tweede thuis mogen, wordt It Pompebledsje zondag bij de wedstrijd tegen FC Utrecht weer fysiek aangeboden. Het programmaboekje is voor 1,50 euro te koop rondom het Abe Lenstra stadion. Met het kopen van een exemplaar maken supporters kans op mooie prijzen, waaronder de superhoofdprijs.

Seizoenkaart 
Nu alle coronamaatregelen bij wedstrijdbezoek zijn losgelaten, is de seizoenkaart voor seizoenkaarthouders weer het toegangsbewijs om naar binnen te kunnen. Met het vervallen van de coronaregels wordt bij de ingangen vanuit dat kader ook niet meer gevraagd naar een identiteitsbewijs.

Alle cateringpunten zijn open
Bij de wedstrijd tegen FC Utrecht zijn alle catering- en toilettenpunten in het Abe Lenstra stadion geopend. Ook kunnen supporters weer terecht in Fryslân Fean Plaza. Het supportershome onder de oosttribune was bij de vorige thuiswedstrijd tegen NEC nog gesloten.

Kaartverkoop
Uiteraard hoopt sc Heerenveen zondag op zoveel mogelijk supporters. Het elftal kan tegen FC Utrecht de steun van de twaalfde man goed gebruiken. Kaarten kunnen online gekocht worden tot de aftrap (20.00 uur). Er is geen verkoop aan de kassa. Let op: er geldt wel een clubkaartverplichting.

Om kaarten te kunnen kopen, moet je als seizoen- of clubkaarthouder al wel een account hebben aangemaakt in de nieuwe Mijn Heerenveen-omgeving. Hier vind je je gekochte kaarten ook terug onder 'Mijn ticket(s)'. Heb je dit nog niet gedaan? Maak dan eerst een account aan. Zonder account kun je geen kaarten kopen. Kom je er niet uit? Neem dan de instructiepagina door.