Arbodienst Medprevent en sc Heerenveen verlengen 'jarenlange' samenwerking

02 november 2023 10:00

Arbodienst Medprevent blijft als businesspartner verbonden aan sc Heerenveen. "Al jarenlang zijn we verbonden aan de club, als supporter en sponsor", vertelt directeur Daniël Folmer. "De afgelopen jaren is onze verbinding met de club naar alle tevredenheid geïntensiveerd en is er een mooie samenwerking tot stand gekomen."

Medprevent (1)


"Naast het feit dat we de club sponsoren, hebben we vorig seizoen het project 'ús Pompeblêdenhart' opgezet, waarbij we reanimatietrainingen hebben gegeven aan stafleden, spelers én supporters van de club", vervolgt Folmer. "Bovendien zullen we de komende jaren de volledige BHV-organisatie verzorgen en diverse veiligheids- en gezondheidsplannen opstellen en uitvoeren."

Folmer ziet een mooie overeenkomst tussen sc Heerenveen en Arbodienst Medprevent: "Net als de voetbalclub willen wij in onze positionering in de landelijke veiligheids- en gezondheidsmarkt, gebruik maken van onze Friese identiteit", vertelt hij. "Als Friese onderneming ondersteunen wij diverse grote en kleine sportclubs in de regio. Middels de samenwerking met sc Heerenveen zullen we een bijdrage leveren aan de veiligheid en gezondheid binnen de gehele organisatie. Daarnaast willen we door de exposure een sterke merknaam creëren. Niet alleen in de regio, maar ook daarbuiten."