Bezoekersinformatie voor duel met FC Twente: 19.000 kaarten verkocht

31 mei 2023 13:00

Donderdagavond speelt sc Heerenveen om 18.45 uur tegen FC Twente in de play-offs. De Friezen plaatsten zich in de laatste speelronde voor het seizoenstoetje, door een overwinning op Go Ahead Eagles. Lang is er niet de tijd om na te genieten, want de duels volgen elkaar nu in sneltreinvaart op. Hier lees je alles wat je moet weten voor je bezoek aan het Abe Lenstra stadion. De toegangspoorten gaan om 17.15 uur open. Meer dan 19.000 kaarten zijn al verkocht.

13052023308172 DSC 3829

 

Ingang O en passage gesloten
Donderdagavond zijn Ingang O en de Passage aan de zuidzijde van het Abe Lenstra stadion gesloten. Supporters die slecht ter been zijn kunnen de lift in de passage wel gewoon gebruiken. Supporters die op de oost- of zuidtribune zitten en die normaliter via het bruggetje achter het Friesland College lopen, moeten nu een stukje om. Het bruggetje is namelijk afgesloten. Supporters kunnen nu alleen via de Abe Lenstra Boulevard, aan de westkant van het stadion, lopen.

Niet alle cateringspunten open
Door personeelstekort bij de cateraar zullen niet alle cateringspunten open zijn in het Abe Lenstra stadion.

Parkeren op P4
Parkeerterrein P4 is toegankelijk, maar het uitrijden kan niet via de Stadionweg. Om het terrein te verlaten, kan men via de Atalantastraat rijden.

Arriva-regeling geldt niet
Seizoenkaarthouders kunnen op thuiswedstrijddagen gratis met Arriva naar het Abe Lenstra stadion reizen met het openbaar vervoer in Friesland, Groningen en Drenthe. Dit geldt alleen voor Eredivisiewedstrijden. Wil je bij dit duel gebruik maken van het openbaar vervoer, dan moet je gewoon een kaartje kopen.