FOPPE DE HAAN LEIDT OPEN G-VOETBALTRAINING: GEEF JE NU OP

01 augustus 2023 12:00

Een unieke kans voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of een (chronische) aandoening: getraind worden door Foppe de Haan. De open G-voetbaltraining vindt plaats op zondag 17 september op het trainingscomplex van sc Heerenveen. Geef je snel op.

07092022299164 GTEAM 5728


Op zondag 17 september geeft de legendarische oud-trainer Foppe de Haan een open training aan kinderen tussen de 10 en 18 jaar die met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of een (chronische) aandoening te maken hebben. Ook kinderen die nog geen ervaring hebben met voetbal, zijn van harte welkom.

  • Locatie: Sportpark Skoatterwâld (Oranje Nassaulaan 21 in Heerenveen)
  • Aanwezig: 14.00 uur
  • Trainingsduur: van 14.30 tot 16.00 uur

Bijzondere Eredivisie
Ook dit seizoen zal er weer een team van sc Heerenveen uitkomen in de Bijzondere Eredivisie. Net als voorgaande jaren zal er aan de hand van de open training een nieuwe selectie samengesteld worden. We vinden het hierbij belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen de kans krijgen om in het G-team van sc Heerenveen te spelen.

De Bijzondere Eredivisie is de landelijke voetbalcompetitie met bijzonder talentvolle teams. Het is een initiatief van stichting Het Gehandicapte Kind, bedoeld om een podium te creëren voor voetballende kinderen met een beperking. sc Heerenveen is een van de elf deelnemers en wordt al sinds 2019 gesponsord door Eisma Media Groep.

Geef je nu op voor de open training op zondag 17 september. Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 september. Vragen? Neem contact op met de afdeling MVO.

Aanmelden

Mocht uw kind daadwerkelijk uitkomen voor het G-team van sc Heerenveen, dan wordt er een trainingspak én wedstrijdtenue geregeld. Daarom vragen wij u nu vast om de maten.