Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

sc Heerenveen tekent contract met Vrumona

Gepubliceerd op 2 augustus 2013 14:15
sc Heerenveen tekent contract met Vrumona


sc Heerenveen en frisdrankproducent Vrumona hebben een overeenkomst gesloten voor de komende vijf seizoenen. Daarmee treedt Vrumona bij sc Heerenveen toe tot ‘de eerste 23’; het deel van de sponsorgroep die financieel de grootste bijdrage levert.

Accountmanager Jos Wever van Vrumona is zeer verheugd om het assortiment frisse dranken van Vrumona te mogen gaan voeren in het stadion van sc Heerenveen!

“sc Heerenveen is een prachtclub met een rijke historie en fantastische sportieve resultaten.

Maar sc Heerenveen is ook een club die dingen slimmer doet, innoveert en misschien soms net een stapje harder moet lopen. Succes komt immers nooit vanzelf. En hierin herkennen wij ons als Vrumona. Als partner zullen onze producten niet alleen zichtbaar zijn in het stadion, maar tevens zullen wij het eerste elftal voorzien van de nummer 1 sportdrank in de wereld: Gatorade. Onze samenwerking met sc Heerenveen zal dan ook een positieve bijdrage gaan leveren aan de merkbeleving van onze producten”.

Commercieel directeur Joost Steppé is tevreden met de overeenkomst: “sc Heerenveen is blij en trots dat we een grote partner als Vrumona aan ons weten te binden. Vrumona voert diverse bekende merken waaronder Gatorade, Pepsi, 7UP, Rivella en Sourcy Vitaminwater. Via sc Heerenveen willen zij meer lading geven aan hun merken. Uiteraard leveren we daaraan graag een bijdrage. Bijvoorbeeld door vanaf komend seizoen de producten van Vrumona te schenken in het Abe Lenstra stadion!’