sc Heerenveen - VVV Venlo
23 april, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen versterkt zich met Warner Hahn

Gepubliceerd op 12 juni 2017 14:32
sc Heerenveen versterkt zich met Warner Hahn

sc Heerenveen heeft zich vandaag versterkt met Warner Hahn. De 24-jarige doelman komt over van Feyenoord en tekent een contract voor 3 seizoenen. Hahn werd vorig seizoen na de winter aan Excelsior verhuurd en maakte daar een uitstekende indruk.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij dat Hahn de selectie komt versterken. “We zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan tijdens onze zoektocht naar een nieuwe doelman. Warner is een keeper met een goede persoonlijkheid die uitstekend in ons profiel past. Hij is een doelman van midden twintig met doorgroeimogelijkheden. Bij Feyenoord heeft Warner in de top gewerkt en tijdens de verhuurperiodes aan PEC Zwolle en Excelsior heeft hij zich uitstekend ontwikkeld. We zijn blij dat hij volgend jaar in ons shirt speelt.”

Met Warner Hahn haalt sc Heerenveen dus de eerste gewenste versterking binnen. “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging”, aldus de 1.91 lange doelman. Er was voldoende interesse voor de goalie, maar uiteindelijk koos hij heel bewust voor sc Heerenveen. “Het voelde gelijk goed. Heerenveen is een mooie club uit de subtop van de Eredivisie. Ik ben een keeper die het van achteruit goed probeert neer te zetten en graag mee wil voetballen. Daarnaast wil ik er altijd voor zorgen dat iedereen passie en strijd toont. Wanneer we dat doen, dan kunnen we er een heel mooi seizoen van maken.”