Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Steun KiKa bij sc Heerenveen – Feyenoord!

Gepubliceerd op 29 maart 2013 11:00
Steun KiKa bij sc Heerenveen – Feyenoord!

De wedstrijd sc Heerenveen – Feyenoord (aftrap 20.45 uur) staat zaterdag in het teken van KiKa (Kinderen kankervrij). Voorafgaand aan het duel wordt er in en rondom het Abe Lenstra stadion gecollecteerd voor KiKa, het doel dat zich inzet voor genezing van kinderkanker. Steun ook en doneer!

sc Heerenveen is sinds 2010 verbonden aan KiKa en zet zich in voor dit goede doel. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen een aantal spelers uit de B1 van de club collecteren. Ook Univé Dichtbij zet zich in voor KiKa. De verzekeraar heeft voor het duel met Feyenoord de KiKa stoelen (foto boven) in het stadion afgenomen en ontvangt een gezin waarbij de afgelopen jaren kinderkanker een grote rol speelt.

Afgelopen woensdag stond er een nationaal tv-programma bij de TROS in het teken van het nieuw te bouwen kinderoncologisch centrum, het Prinses Máxima Centrum. De actie heet 'Draag je steentje bij'.

Draag je steentje bij!
Draag je steentje bij!

KiKa vecht al 10 jaar om de genezing bij kinderen met kanker te verhogen. In die 10 jaar is de genezing met 5% gestegen (van 70% naar 75%). Dat is mooi, maar niet goed genoeg! We willen naar 95% en daar is het Prinses Máxima Centrum voor nodig. Door dit centrum kan veel sneller vooruitgang geboekt worden. Vandaar dat KiKa dit keer niet voor onderzoek een actie organiseert, maar voor de bouw van het centrum. Dat doet KiKa omdat binnen de jonge organisatie van het Prinses Máxima Centrum nog geen expertise op het gebied van marketing en fondsenwerving aanwezig is. Na deze actie gaat KiKa weer door met haar kernactiviteit; fondsenwerving voor onderzoek!

Klik hier voor de website van Kika