Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Stijn Schaars twijfelgeval bij PSV

Gepubliceerd op 4 april 2014 17:45
Stijn Schaars twijfelgeval bij PSV

Ernest Faber verandert weinig aan de basisopstelling van PSV in het uitduel met sc Heerenveen. Hij moet wel een oplossing zoeken wegens het ontbreken van Jeffrey Bruma, die geschorst is. Stijn Schaars is een twijfelgeval.

Bruma wordt waarschijnlijk vervangen door Mathias 'Zanka'-Jörgensen, vertelde Faber tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel. ,,Wij moeten gewoon onze wedstrijden blijven winnen, de ambitie is er om het seizoen goed af te sluiten."

sc Heerenveen heeft volgens Faber een vergelijkbare speelwijze als FC Groningen, waar PSV vorige wek van verloor. ,,Dat betekent dat we zelf weer zullen moeten voetballen. We moeten zorgen dat we ons eigen spel spelen en op basis daarvan kansen creëren.”

Faber laat zijn het basiselftal van vorige week waarschijnlijk intact laat. ,,We moeten de vastigheden niet zomaar overboord gooien door één mindere wedstrijd. Alleen Stijn Schaars is een twijfelgeval. Hij heeft een lichte blessure en kon daardoor maar deels meetrainen.”

De controlerende middenvelder kampt met knieproblemen. Mocht Schaars niet in actie kunnen lijkt Georginio Wijnaldum zijn vervanger op het middenveld.