Samen rijden

Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Daarom lanceren we nu, in samenwerking met Slinger, een platform dat samen rijden mogelijk maakt.

Bij iedere wedstrijd nemen duizenden supporters de auto naar het Abe Lenstra stadion, of naar een andere stad voor een uitwedstrijden. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg. Dat kan beter, want hoe leuk is het om andere supporters bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd? Deel nu jouw lege autostoel(en) met anderen via de widget op deze pagina. Zo kunnen we gezamenlijk de CO2-uitstoot verminderen én elkaar beter leren kennen. Een win-winsituatie.

Een rit aanbieden
Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per e-mail bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel benzine, diesel of parkeerkosten willen delen.

Meerijden
Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de aangeboden ritten in de widget. Zoek een rit bij jou in de buurten geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon per mail een bevestiging terug stuurt, is jouw rit geregeld! Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht jouw mobiele nummer achter. Zo kunnen jullie onderling nog makkelijker afspraken maken.

Met dit initiatief biedt sc Heerenveen supporters de mogelijkheid met elkaar in contact te komen om samen naar wedstrijden te rijden. de club heeft geen invloed en draagt geen verantwoording op de onderling gemaakte afspraken.