Aanbieding: Nodig kosteloos uw zakenrelaties en/of personeelsleden uit

21 februari 2019 09:40

Bij de wedstrijd tegen PSV op 16 februari jl. hebben we weer kunnen ervaren welk effect een goed gevuld Abe Lenstra stadion heeft op de wedstrijdbeleving. De vonk sloeg ook zichtbaar over op de spelers op het veld, met een waar voetbalspectakel tot gevolg. Hopelijk hebben we de sportieve weg omhoog hierbij ingezet

De club is fan ús

Onvoorwaardelijke steun van supporters en sponsoren is cruciaal voor onze toekomst.
Waar we ons enerzijds richten op continuïteit op de lange termijn, is er anderzijds de noodzaak om op korte termijn het tij te doen keren.
Om ook tijdens de komende wedstrijden verzekerd te zijn van een goed gevuld Abe Lenstra stadion nodigen we u uit om uw zakelijke relaties en/of uw personeelsleden kennis te laten maken met sc Heerenveen.

Zakelijke relaties

Per zakelijke relatie kunt u maximaal twee gasten uitnodigen, hoeveel bedrijven u wilt uitnodigen is aan u. Wij proberen uw zakelijke relatie(s) naast of zo dicht mogelijk bij u te plaatsen. Mocht dit vanwege capaciteit niet lukken, dan ontvangen zij kaarten voor de hoofdtribune (west-zijde, inclusief toegang OSSH).
Uw relaties dienen zelf de kaarten aan te vragen door gebruik te maken van onderstaande link.
De kaarten worden verstuurd per e-mail, inclusief één parkeerkaart voor P3 (op=op).

Bestelformulier zakelijke relatie

LET OP: deze actie stopt op WOENSDAG 13 MAART om 12.00 uur!!!!!

Personeelsleden

Voor het uitnodigen van uw personeelsleden geldt een maximum van 2 kaarten per personeelslid.
Uw personeelsleden dienen eveneens zelf de kaarten aan te vragen door gebruik te maken van onderstaande link. (let op: deze link is anders dan de link voor uw zakelijke relaties).

Bestelformulier personeelsleden

LET OP: deze actie stopt op WOENSDAG 13 MAART om 12.00 uur!!!!!

Deze is actie is alleen nog geldig voor de wedstrijd sc Heerenveen - De Graafschap op zaterdag 16 maart, aanvang 18:30 uur.
 
Onder alle reacties verloten we een volledig verzorgd skyboxarrangement voor 17 personen tijdens de wedstrijd sc Heerenveen – Excelsior op zaterdag 30 maart a.s..

We hopen op uw steun te kunnen rekenen en kijken enorm uit naar een blijvend goedgevuld Abe Lenstra stadion tijdens de aankomende thuiswedstrijden