Aftrap Sponsorloop voor partnerverenigingen

19 maart 2019 11:00

sc Heerenveen werkt intensief samen met amateurverenigingen uit de regio. Gedurende het hele seizoen wordt er in samenwerking met de partnerverenigingen een uitgebreid programma georganiseerd voor de spelers, vrijwilligers en supporters van deze clubs. Het hoogtepunt voor dit seizoen wordt de Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion, in de meivakantie. Afgelopen zaterdag was de aftrap van deze actie.

560543fa24247.jpg

Samen winnen we meer

De Sponsorloop is bedoeld voor de jeugdspelers uit de onderbouw van de betreffende verenigingen (t/m Onder 13).* Het belooft een unieke belevenis te worden voor de deelnemers. Maar voordat het zover is gaan de deelnemers eerst warmlopen: in de komende weken gaan zij namelijk eerst met z’n allen op zoek naar sponsors. Zonder sponsors immers geen SPONSOR-loop. De opbrengst van deze actie gaat naar de eigen club, maar als de deelnemers goed hun best doen dan maken zij daarbij zelf ook kans op een mooie beloning!
 
Tijdens de aftrapbijeenkomst van afgelopen zaterdag konden de vrijwilligers van de betreffende verenigingen (de actieteams) samen doornemen hoe de actie werkt. Ook ontvingen zij na afloop een uitgebreid promotiepakket om mee te nemen naar hun eigen club. Zo kan iedereen komende zaterdag (23 maart) direct beginnen!

Uiteraard staan de vrijwilligers van de partnerclubs er niet alleen voor tijdens deze actie! In opdracht van sc Heerenveen zorgt Clubplan Nederland er namelijk voor dat de actie voor hun zo gemakkelijk mogelijk verloopt. De vrijwilligers van de verenigingen worden daarbij aan alle kanten ontzorgd: alle aanmeldingen en betalingen gaan digitaal, dus daar hebben de verenigingen geen werk van. Dat scheelt! De actieteams kunnen zich daardoor focussen op de leukste en belangrijkste taak: het aanmoedigen van de deelnemers.
 
Om de verenigingen daarbij te helpen heeft sc Heerenveen daarnaast een uitgebreid prijzenpakket beschikbaar gesteld. Met deze actie helpen zij natuurlijk allereerst hun eigen cluppie, maar wie goed zijn best doet kan zelf ook mooie prijzen winnen! Een Meet-and-Greet, een rondleiding, VIP-kaarten voor sc Heerenveen-NAC enz. Alles zit erin! De verenigingen kunnen deze prijzen inzetten als extra aanmoediging, zodat iedereen extra goed kan scoren met deze actie!
 
Samen maken we er een mooie actie van:
 
- Een unieke belevenis voor de deelnemers (jeugdspelers)
- én een mooie opbrengst voor de clubs
 
Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes, maar vooral veel plezier!
 
* De Sponsorloop is alleen bedoeld voor jeugdspelers van de partnerverenigingen die meedoen aan deze actie. Klik hier voor meer informatie over het Sportief Partnership.