Amateurpartners lopen warm voor nieuwe seizoen

26 augustus 2019 10:13

Terwijl sc Heerenveen al vier competitiewedstrijden gespeeld heeft, begint de competitie van onze Amateurpartners pas in het weekend van 21/22 september. Er wordt inmiddels al wel weer druk getraind op de amateurvelden, want aankomend weekend starten veel teams met de eerste wedstrijden voor de beker.

61760ecfdda1f.jpg

Ook de eerste vergaderingen staan weer gepland bij de verenigingen. Als (jeugd)bestuur komt er in deze weken veel op je af. Een goed begin is daarbij het halve werk. Daar plukt het bestuur van een vereniging de rest van het seizoen de vruchten van. Daarom heeft sc Heerenveen afgelopen zaterdag een bijeenkomst georganiseerd voor het (jeugd)bestuur van alle partnerverenigingen, als warming-up voor het nieuwe seizoen.
 
Samen met bestuurders van de andere verenigingen bereiden de deelnemers zich voor op een mooi nieuw voetbalseizoen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt dit seizoen? Wat kunnen we dit seizoen anders aanpakken, zodat het bestuur hier bijvoorbeeld minder tijd aan kwijt is dit seizoen? Hoe kunnen we onze vereniging verder vooruithelpen? 
 
Onderling werden veel tips en ervaringen uitgewisseld. Van handige tools tot subsidietips en andere ideeën om mee te nemen naar de eigen club. Met de hulp van elkaar kan iedereen zo een goede start maken de komende weken. sc Heerenveen wenst alle bestuurders, maar ook alle andere vrijwilligers en leden van de partnerclubs daarbij veel succes én veel plezier dit seizoen!

Kijk voor meer informatie op www.samenwinnenwemeer.nl