Bezoekersinformatie sc Heerenveen - Feyenoord

09 augustus 2019 08:39

5885225ece9e7.jpg

zondag staat de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de Eredivisie op het programma! In het Abe Lenstra stadion neemt het team van Johnny Jansen het om 14.30 uur op tegen Feyenoord. In dit bericht lees je alle stadioninformatie, je reis naar en de toegang tot het stadion.

Toegang - print je ticket(s)

Heb je jouw ticket(s) online gekocht? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Stadioninformatie

Toegangspoorten
De toegangspoorten van het Abe Lenstra stadion zijn zondag vanaf 13.00 uur geopend (anderhalf uur voor de aftrap).

Catering
Voor, tijdens en na de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Voor catering kun je ook terecht in Fryslân Fean Plaza, het gezelligste en grootste supportershome van Nederland. Je vindt dit supportershome onder de Oost-tribune. Je kunt betalen met munten die je bij de diverse muntautomaten in het stadion kunt verkrijgen.

Roken
Denk om de gezondheid van je medesupporters. Wij willen de rokers vragen voor of na de wedstrijd te roken of tijdens de wedstrijden naar de rookzones onder de ingangen E, T of G te gaan. Denk om je medesupporters en zet roken samen buitenspel!

Reisinformatie

Kom je met de auto, bekijk dan vooraf of er wegwerkzaamheden zijn op je route op www.vananaarbeter.nl.

Route
Vanaf Joure/Leeuwarden/Drachten
Bij knooppunt Heerenveen volgt u de A32 richting Heerenveen. Op de A32 neemt u afrit 12 Heerenveen Centrum (ter hoogte van McDonald's):
- P1 t/m P5: Onderaan de afrit rechtsaf, bij de verkeerslichten linksaf en de borden volgen.
- P6: Onderaan de afrit linksaf (rechts aanhouden), bij de verkeerslichten rechtsaf, rechtdoor op de mini-rotonde en de borden volgen.
- P8: Onderaan de afrit linksaf (links aanhouden), bij de verkeerslichten linksaf en de borden volgen.

Vanaf Zwolle
- P1 t/m P5: Afrit 11 (Heerenveen-Oranjewoud), onderaan de afrit linksaf en de borden volgen.
- P6: Afrit 12 (Heerenveen-Centrum), onderaan de afrit rechtsaf (rechts aanhouden, ook na verkeerslichten), op de minirotonde rechtdoor en de borden volgen.
- P8: Afrit 12 (Heerenveen-Centrum), onderaan de afrit rechtsaf (links aanhouden), linksaf bij de verkeerslichten en de borden volgen.

Met de fiets
Rondom het stadion zijn op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Parkeren
Bij het Abe Lenstra stadion is parkeerruimte voor bezoekers die in het bezit zijn van een geldige parkeerkaart. Dit zijn de parkeerterreinen P1 t/m P6. Bezoekers zonder een geldige parkeerkaart kunnen op P8, P9, Skoatterwâld en in het centrum van Heerenveen parkeren.

Klik hier voor de parkeerplattegrond.

Parkeren met vaste parkeerkaart
Als seizoenkaarthouder heeft u de mogelijkheid een vaste parkeerkaart voor P6 (€ 62,-) of P6 bus (€ 62,-) te kopen voor seizoen 2018 - 2019. U mag maximaal één parkeerkaart per seizoenkaart bestellen.

Het pendelbusje voor P6 BUS rijdt vanaf 90 minuten voor aanvang en 60 minuten na afloop van de wedstrijd en stopt bij ingang K en, indien gewenst, bij ingang G.

Parkeren met wedstrijdparkeerkaart
Wilt u voor een bepaalde wedstrijd een parkeerkaart aanvragen, is dit ook mogelijk. Een wedstrijdparkeerkaart voor P3 kost €9,-, een wedstrijdparkeerkaart voor P6 € 5,-.

Wedstrijdparkeerkaart bestellen
Ga naar de wedstrijd en selecteer het vak "P6".

Met de fiets
Rondom het stadion zijn op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Openbaar vervoer
Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je kijken op 9292.nl.

Vanaf het station kun je lopen of per bus naar het stadion. Het Abe Lenstra stadion ligt op ongeveer vijftien tot twintig minuten vanaf het station. De volgende buslijndiensten rijden langs het Abe Lenstra stadion:

Arriva: Lijn 17 richting Oosterwolde
Arriva: Lijn 48 richting Lemmer
Arriva: Lijn 115 richting Assen

sc Heerenveen-supporters kunnen, op vertoon van hun seizoenkaart, van drie uur voor tot drie uur na de thuiswedstrijden in de Eredivisie gratis reizen met het openbaar vervoer van Arriva van en naar het Abe Lenstra stadion.

588512d6ca6a8.jpg

Feanstore

Voor en na de wedstrijd ben je van harte welkom in de Feanstore. De clubwinkel in het stadion is zondag geopend vanaf 12.30 uur en na de wedstrijd tot 17.15 uur. Je kunt hier terecht voor een groot aantal clubartikelen en uiteraard het nieuwe thuis- en uittenue.

Scoor jouw gratis ÉÉN MET HEERENVEEN-sjaal

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord kun je jouw ÉÉN MET HEERENVEEN-sjaal afhalen bij het speciale afhaalpunt voor de ingang van de Feanstore. Let op: het afhalen van de sjaals kan vanaf 1,5 uur voorafgaand aan wedstrijd. Afhalen na afloop is niet mogelijk.

Supporters Service na afloop sc Heerenveen - Feyenoord geopend

Na afloop van de wedstrijd sc Heerenveen - Feyenoord is de Supporters Service geopend. Hier kun je tot een uur na de wedstrijd terecht voor al je vragen omtrent het verlengen of kopen van je seizoenkaart.

Social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over sc Heerenveen - Feyenoord of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in het Abe Lenstra stadion op social media (hashtag #heefey), via de officiële accounts van sc Heerenveen op Twitter, Facebook en Instagram. Uiteraard houden we je via onze app ook de hoogte!

sc Heerenveen wenst alle supporters een prettige reis en een mooie middag in het Abe Lenstra stadion toe!