Decemberactie: voor 10 euro naar sc Heerenveen

27 november 2019 10:55

Sinterklaas, Kerstmis, oud en nieuw. Het is een en al feest in december. Om daar nog eens een schepje bovenop te doen, lanceert sc Heerenveen voor de laatste maand van het jaar een speciale Decemberactie: voor slechts 10 euro naar een wedstrijd in het Abe Lenstra stadion.

63126a9c457de.jpg

In december speelt sc Heerenveen drie thuiswedstrijden. Een daarvan is een bekerduel. Op dinsdag 17 december nemen we het in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen Roda JC (aftrap: 19.45 uur). In het kader van de feestmaand trakteert sc Heerenveen: seizoenkaarthouders krijgen tot dit duel gratis toegang.

Ook niet-seizoenkaarthouders kunnen gratis naar de bekerwedstrijd tegen Roda JC, als zij vóór woensdag 4 december een ticket kopen voor sc Heerenveen - Willem II (vrijdag 13 december, 20.00 uur) en/of sc Heerenveen - Heracles Almelo (zaterdag 21 december, 18.30 uur). Op woensdag 4 december worden de kortingscodes verzonden waarmee de gratis kaarten voor het duel met Roda JC verkregen kunnen worden.

10 euro
Vanaf woensdag 4 december vervalt het extraatje van een gratis kaart voor het bekerduel sc Heerenveen - Roda JC, bij het kopen van een ticket voor de wedstrijd tegen Willem II of Heracles Almelo. De ticketprijs verandert niet: kaarten voor de laatste twee eredivisiewedstrijden van 2019 kosten slechts 10 euro per stuk.

Bij de duels met Willem II en Heracles Almelo geldt vrije verkoop, waardoor geen seizoen- of clubkaart nodig is om kaarten te kunnen kopen. Tickets kopen kan via deze link.