Excelsior Maassluis nodigt OSSH-leden uit

11 oktober 2019 14:52

Op woensdag 30 oktober neemt sc Heerenveen het in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen Excelsior Maassluis. De tweede divisionist en zijn businessclub nodigen daarbij onze OSSH-leden van harte uit de wedstrijd in Maassluis te bezoeken, waarbij gekozen kan worden uit drie speciale VIP-arrangementen.

6250643811b0b.jpg

Het bekerduel tussen Excelsior Maassluis en sc Heerenveen op Sportpark Dijkpolder begint om 19.45 uur. Het businesshome en de kantine van de tweede divisionist zijn op de wedstrijddag omgebouwd tot VIP-ruimte, waar ook onze OSSH-leden welkom zijn. De VIP-gasten kunnen kiezen uit drie speciale arrangementen.

VIP-arrangement 1: € 35,00 excl. btw per persoon:
- Toegangskaart wedstrijd
- Toegang tot VIP-ruimte
- Vijf consumptiemunten

VIP-arrangement 2: € 60,00 excl. btw per persoon:
- Toegangskaart wedstrijd
- Toegang tot VIP-ruimte
- Zeven consumptiemunten
- Gebruik van uitgebreid lopend, warm buffet

VIP-arrangement 3: € 70,00 excl. btw per persoon:
- Toegangskaart wedstrijd (zitplaats op de tribune)
- Toegang tot VIP-ruimte
- Zeven consumptiemunten
- Gebruik van uitgebreid lopend, warm buffet

De VIP-ruimte is vanaf 17.30 uur geopend. Het buffet wordt vanaf 18.15 uur opengesteld.

Aanmelden
Wilt u van een van de drie arrangementen gebruikmaken? Geeft u dan het aantal personen en van welk arrangement u gebruik wilt maken door via  of de OSSH-app. In de app vermeldt u in het veld 'opmerkingen' het type-arrangement. Wij van sc Heerenveen hopen uiteraard op uw steun in Maassluis, in de jacht op de volgende bekerronde.

Parkeren
Wanneer u de wedstrijd in Maassluis bezoekt, is parkeren op Sportpark Dijkpolder lastig. Het complex ligt in een woonwijk. Om alle bezoekers parkeergelegenheid te bieden, zijn bij omliggende bedrijven parkeerplaatsen geregeld waar u gratis uw auto kwijt kunt. Daarna is het nog circa vijf à tien minuten lopen naar het sportterrein.