Geslaagde derde editie sc Heerenveen Golf Dag

11 juni 2019 09:39

Afgelopen vrijdag stonden meer dan zeventig OSSH-leden op de golfbaan om deel te nemen aan de sc Heerenveen Golf Dag bij BurgGolf in Sint Nicolaasga. Het evenement bestond uit een golfwedstrijd (9 en 18 holes) en een sc Heerenveen Golf Battle. Tijdens deze battle konden OSSH-leden kennismaken met de belangrijkste basisvaardigheden, zoals de swing, de ship en de put. Ook het onderdeel footgolf kwam aan de orde.

De groep OSSH-leden die als voorbereiding de afgelopen acht woensdagavonden les hadden gehad bij BurgGolf kregen de mogelijkheid om voor het eerst een 9 holes-wedstrijd te lopen. De winnaars van deze wedstrijd waren Philip Fluitman (Fluitman Supermarkten), Rudolf Zijlstra (Zijlstra Architecten), Robert Walinga (Roelofs Groep) en Joop Konst (Aannemersbedijf J.B. Konst).

De winnaars van de sc Heerenveen Golf Battle (clinic) waren Jelske Hekstra (Micronclean Wordlwide) bij de dames en Jan Willem van Beem (Van Mossel Autolease) bij de heren.

De gevorderde spelers speelden een shotgun 18 holes-wedstrijd. Het team Gerben Vermaning, Erwin Menger (Bedderie de Boer), Frank Verweijen en Ate van der Meulen (A. van der Meulen Holding) ging er met de eer vandoor. Zij verdedigen volgend seizoen de wisselbeker.

Daarnaast kon men ook nog prijzen winnen voor de longest drive, neary en de tweary.

Longest drive heren: Robert Goslinga (Media Heerenveen)
Longest drive dames: Herman Spijkerman (Excellent Homes)
Neary: Freak van Dijk (Elektronicatekoop.nl)
Tweary: Team Van der Valk, Dijksma (Nationale Fietsprojecten), Van Dijk (Elektronicatekoop.nl) en Boersma (sc Heerenveen)

De geslaagde golfdag werd uiteindelijk afgesloten met een heerlijke barbecue.

Bekijk hieronder het fotoverslag.