Informatie rondom oefenduel met Ajax

07 oktober 2019 16:08

sc Heerenveen speelt woensdag tijdens de interlandperiode een oefenwedstrijd tegen Ajax in het Abe Lenstra stadion. De aftrap is om 14.30 uur. Tijdens het duel is voor publiek alleen de oosttribune geopend. Voor zakenlogehouders zijn hun zakenloges op de westtribune beschikbaar.

624747578d799.jpg

Het duel tussen sc Heerenveen en Ajax is gratis te bezoeken. Supporters die de wedstrijd bij willen wonen, kunnen via ingang G plaatsnemen op de oosttribune. De rolstoel-tribune op West is ook via ingang G bereikbaar.

Zakenloge
Zakenlogehouders kunnen tijdens het vriendschappelijke duel met de Amsterdammers gebruikmaken van hun zakenloge op de westtribune. Indien u als zakenlogehouder gebruik wilt maken van uw zakenloge, wilt u ons dan laten weten met hoeveel personen wij u kunnen verwachten? Dit kan door een mail te sturen naar .

Meet & Greet
Na afloop vindt exclusief voor vroegtijdige seizoenkaarthouders de Meet & Greet plaats in Fryslân Fean Plaza (open vanaf 16.00 uur). Supporters die voor 6 mei hun seizoenkaart verlengden, krijgen na de wedstrijd de mogelijkheid de spelers van sc Heerenveen te ontmoeten. De Meet & Greet duurt in totaal zo'n anderhalf uur (van 16.30 uur tot 18.00 uur).

Om toegang te krijgen tot de Meet & Greet verzoeken wij u uw seizoenkaart mee te nemen. Alleen supporters die voor 6 mei hun seizoenkaart verlengden en deze meebrengen, krijgen toegang tot de Meet & Greet.