Masterclass Johnny Jansen voor partnerverenigingen sc Heerenveen

24 juni 2019 09:19

61242b4e4a697.jpg

Samen met de partnerverenigingen heeft sc Heerenveen dit seizoen weer van alles georganiseerd voor de amateurclubs in de regio. Van bijeenkomsten voor vrijwilligers en leuke voetbaluitjes voor de jeugd tot een grote Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Afgelopen woensdag (19 juni) werd het programma afgesloten met een Masterclass van trainer Johnny Jansen.

Deze Masterclass werd georganiseerd voor de technische staf van het eerste elftal van alle partnerverenigingen. Tijdens de bijeenkomst nam de trainer, samen met performance trainer Sam Feringa, de deelnemers mee in zijn visie en ideeën over de ideale voorbereiding: hoe kun je je team het beste klaarstomen voor het nieuwe seizoen?
 
Terwijl sc Heerenveen alweer begint aan het nieuwe seizoen moet de zomerstop bij de amateurpartners nog beginnen. Hoewel de deelnemers na het horen van alle ervaringen en tips van Jansen en Feringa staan te popelen om dit zelf toe te passen bij hun eigen teams moeten zij dus nog even geduld hebben. Maar gelukkig kunnen zij in de komende weken wel volgen hoe de technische staf van sc Heerenveen de inhoud van de Masterclass toepast in hun trainingen en oefenwedstrijden.

Vooruitblik komend seizoen

Parallel aan de Masterclass werd met de contactpersonen van de partnerverenigingen het programma voor komend seizoen doorgenomen. Het programma is flink veranderd, zodat sc Heerenveen en de partnerverenigingen elkaar komend seizoen nog beter kunnen helpen.

Benieuwd naar het programma voor volgend seizoen? Kijk op www.clubplan.nl/scheerenveen voor meer informatie