Mooie beloning voor winnaars partnerverenigingen

14 mei 2019 16:37

Samen winnen we meer! Daar draait het om bij het Sportief Partnership tussen sc Heerenveen en amateurverenigingen in de regio. En als je wint, dan moet dat gevierd worden!

6105999302d53.jpg

Dit gebeurde afgelopen zondag, bij de wedstrijd tegen NAC. Hier zijn namelijk de winnaars gehuldigd van de Sponsorloop, die sc Heerenveen op woensdag 1 mei heeft georganiseerd voor haar partnerverenigingen. Door goed hun best te doen met deze actie konden de jeugdspelers van deze verenigingen kans maken op mooie prijzen. En dat heeft geholpen, want mede door de geweldige inzet van de winnaars hebben de betreffende partnerverenigingen van sc Heerenveen maar liefst €17.305,- opgehaald met deze actie!
 
Daarom mochten de winnaars afgelopen zondag genieten van hun welverdiende beloning. Samen met hun familie mochten zij als ware VIP’s naar de wedstrijd toe. Op extra lekkere stoelen, en onder het genot van een hapje en een drankje zagen zij hoe sc Heerenveen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 2-1 won van NAC.
 
Topscoorders
Voor Mike en Lars (Drachtster Boys JO8-4), Martijn (vv Renado/RVC JO10-1), Andries (vv Zwaagwesteinde (JO8-1), Cor (De Sweach JO8-2), Jesse (sv Olyphia JO9-1), Jaime (vv Heerenveen (JO9-1), Jorn (Heerenveense Boys JO10-3), Niek (vv Tijnje JO9-1), Damian (SC Joure JO7-2) en Ingmar (vv Gorredijk JO10-1) werd het helemaal een speciale dag. Zij hadden de meeste sponsors van hun vereniging tijdens de Sponsorloop, daarom mochten zij voor de wedstrijd met de spelers van sc Heerenveen mee het veld op!
 
Behalve hun familie in de VIP-zaal zaten er nog honderden andere supporters van de partnerverenigingen op de tribune. Zo werd het niet alleen een mooie seizoensafsluiter voor sc Heerenveen zelf, maar ook voor het Sportief Partnership!
 
Samen winnen we meer
Ook volgend seizoen wordt er weer van alles georganiseerd voor amateurverenigingen. Benieuwd hoe jouw vereniging mee kan doen? Klik hier voor meer informatie
 

610617ddc8ae3.jpg