Partnerverenigingen massaal aanwezig bij sc Heerenveen – PSV

19 februari 2019 12:01

60246ee3cb656.jpg

Tijdens het seizoen organiseren sc Heerenveen en haar partnerverenigingen veel leuke voetbalactiviteiten samen. Afgelopen zaterdagavond was daarbij misschien wel het hoogtepunt van dit seizoen tot nu toe: op de tribune zaten namelijk ruim 2.100 spelers, vrijwilligers en supporters van onze partnerverenigingen!

De partnerverenigingen waren massaal aanwezig bij deze mooie wedstrijd. Gemiddeld zaten er maar liefst 125 personen per vereniging op de tribune. Jong en oud zat op de tribune: van complete teamuitjes en vrijwilligersuitjes, tot een gezellig uitje met vrienden of familie. Samen heeft iedereen genoten van een heerlijke voetbalavond!

Na de snelle openingsgoal van sc Heerenveen zat de sfeer er helemaal goed in. Vooral de kinderen die nog niet eerder bij een wedstrijd in een stadion zijn geweest keken hun ogen uit: wat een geweldige kennismaking met sc Heerenveen en het Abe Lenstra Stadion!

60248e7cd6318.jpg

Speciale VIP gasten

Het bezoek aan sc Heerenveen – PSV was onderdeel van een speciale actie voor de partnerverenigingen. Alle spelers, vrijwilligers en supporters van deze clubs mochten hier gebruik van maken. Bovendien maakten de deelnemers van deze actie ook nog eens kans op mooie VIP prijzen.
 
Voor de winnaars van deze prijzen werd het helemaal een speciale avond. Zij werden als speciale VIP gasten ontvangen. Behalve de extra mooie plekken werd daarbij ook gezorgd voor een lekker hapje en drankje. Zo konden zij extra genieten van deze mooie avond:

Luuk (vv Gorredijk JO11-1)
“Het was een fantastische avond!”
 
Léon (leider Drachtster Boys JO11-4)
“Wat een geluk! We mochten met het hele team naar sc Heerenveen – PSV, en dan ook nog als VIP! De jongens hebben genoten van deze topwedstrijd. Er stond de hele avond een brede lach op hun gezichten, een onvergetelijke ervaring!”
 
Zelfs de late gelijkmaker van PSV kon de pret niet drukken. Het was een prachtige voetbalavond voor iedereen die erbij was met de partnerverenigingen. Een geslaagde 1-2 weer tussen sc Heerenveen en de Sportieve Partners: samen winnen we meer!

Doet jullie club al mee? Kijk voor meer informatie op www.clubplan.nl/scheerenveen

602496ed02af6.jpg