Supporters- en kidsplein bij Fortuna-thuis

29 augustus 2019 11:43

sc Heerenveen organiseert zaterdagmiddag voor de supporters een supportersplein en een kidsplein. Beide vinden plaats aan de noordzijde van het Abe Lenstra stadion. De pleinen vormen de perfecte warming-up voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

619002360dc96.jpg

De aftrap van het duel met Fortuna Sittard is om 18.30 uur en het belooft zomers warm te worden. Ideale omstandigheden voor een gezellig familie- of gezinsuitje. Voor de wedstrijd geldt daarom vrije verkoop. Bovendien ontvangen kinderen en jongeren tot en met 17 jaar 50 procent korting op hun toegangskaart. Zo kunnen zij er vanaf 10,50 euro al bij zijn.

Supportersplein
In samenwerking met Blaauw Evenementenservice en supportersverenigingen Nieuw Noord en FeanFan organiseert sc Heerenveen het supportersplein. Het plein gaat om 16.30 uur open, tot het begin van de wedstrijd. Op het plein kunnen sc Heerenveen-supporters onder het genot van muziek, een hapje en een drankje alvast in de stemming komen voor het duel met Fortuna Sittard. Eten en drinken betalen kan met munten, contant of met de pinpas.

Kidsplein
Vanaf 17.15 uur zijn kinderen van harte welkom op het kidsplein. De locatie hiervan is gewijzigd van ingang T (zoals gecommuniceerd in de Feanmail) naar de noordzijde van het stadion. Daar kunnen kinderen meedoen aan de volgende activiteiten:

- Springen op een springkussen
- Voetballen in een pannakooi
- Chillen in een loungehoek met grote zitzakken
- Meet & Greet met Heero
- Inschrijven voor de kidsclubs
- FIFA spelen op de PlayStation

Heb je nog geen kaarten voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard? Bestel ze dan hier.