Uitnodiging OSSH-seizoenafsluiting op donderdag 16 mei 2019

18 april 2019 15:35

Graag sluiten wij het voetbalseizoen ook dit jaar weer af met de traditionele OSSH-seizoenafsluiting. De club verwelkomt u graag op donderdag 16 mei 2019 in het Abe Lenstra stadion.

Deze datum stond eerder gepland voor donderdag 28 mei 2019 maar is gewijzigd naar donderdag 16 mei zodat de selectie er ook bij kan zijn. De OSSH-seizoenafsluiting staat van oudsher symbool voor veel gezelligheid én het onderhouden van waardevolle onderlinge contacten.

Het programma van de OSSH-seizoenafsluiting zal – indien het weer het toelaat – met ontvangst en een borrel op het veld van het Abe Lenstra stadion van start gaan. Vervolgens zetten we de avond voort in het Fryslân Fean Plaza middels een voetbalforum met een aantal bijzondere gasten. Samen blikken we terug op het afgelopen seizoen, maar kijken we ook vooruit naar het volgende voetbaljaar. We sluiten de avond traditioneel af met een heerlijke barbecue.

Programma is als volgt:

17.30 uur  Ontvangst en borrel op het veld
18.15 uur  Richting Fryslan Fean Plaza
18.30 uur  Welkom en voetbalforum
19.00 uur  BBQ in de gracht bij Fryslan Fean Plaza
21.30 uur  Afsluiting

Heeft u zich nog niet aangemeld dan kan dit nog tot uiterlijk 14 mei aanmelden via www.sc-heerenveen.nl/seizoenafsluiting2019

Het aantal personen waarmee u naar deze bijeenkomst kunt komen, is gekoppeld aan het aantal OSSH-stoelen dat u heeft.

Graag tot ziens op donderdag 16 mei aanstaande!