Vrouwen sc Heerenveen stomen zich klaar voor nieuwe seizoen

13 juni 2019 13:12

De sc Heerenveen Vrouwen zijn begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om dit mogelijk te maken is er door diverse partijen veel werk verzet de afgelopen weken.

De gemeente Heerenveen, sc Heerenveen, Sport Fryslân en de KNVB hebben samen de handen ineen geslagen om het Eredivisie vrouwenvoetbal in Heerenveen te behouden. De recent opgerichte nieuwe stichting wordt momenteel geleid door een interim-bestuur dat bestaat uit Hylke van der Veen, Anne Jochum de Vries en Adriaan Dillema.

61203743158f9.jpg

Inmiddels is er door dit interim-bestuur en andere betrokkenen een goede eerste aanzet gemaakt om de basis te leggen waarop de stichting verder kan bouwen. Er wordt gewerkt aan een stevig fundament voor het vrouwenvoetbal in Noord-Nederland dat toekomstbestendig is en perspectief biedt voor alle enthousiaste voetballende meisjes in de regio.
 
De komende periode zal deze basis nog verder worden versterkt, zodat bij aanvang van de competitie (vrijdag 23 augustus) de sc Heerenveen Vrouwen strijdlustig aan de aftrap kunnen verschijnen.