Alleen met seizoenkaart kans op bijwonen coronaduels

27 juni 2020 11:30

Voor wedstrijden waarbij coronavoorschriften van kracht zijn, komen alleen seizoenkaarthouders en sponsoren in aanmerking deze bij te wonen. Er vindt geen losse kaartverkoop plaats. Bij het noodgedwongen selecteren van publiek in coronatijd behandelt sc Heerenveen zijn seizoenkaarthouders gelijkgerechtigd: iedereen maakt evenveel kans om erbij te zijn.

61476fb9158c6.jpg

Iedere seizoenkaarthouder is voor sc Heerenveen even belangrijk. Het is oneerlijk bij het eventueel moeten selecteren met betrekking tot wedstrijdbezoek in coronatijd, supporters voorrang te geven en daarmee anderen te benadelen. Dit geldt voor zowel de particuliere als de zakelijke seizoenkaarthouders.

Coronaprotocol
Na de positieve berichtgeving woensdagavond vanuit Den Haag, is sc Heerenveen bezig een protocol op te stellen om wedstrijdbezoek in coronatijd mogelijk te maken. Hoeveel publiek in coronatijd welkom is, is sc Heerenveen momenteel aan het onderzoeken. Om voor wedstrijdbezoek in coronatijd in aanmerking te komen, heeft een supporter in ieder geval een seizoenkaart nodig. De club hoopt binnenkort het ‘coronaprotocol’ bekend te kunnen maken.