Bekijk hier of je bent ingeloot voor Willem II-thuis

07 september 2020 20:26

sc Heerenveen heeft maandag de mailingen verstuurd over het wel of niet mogen bijwonen van de eerste competitiewedstrijd. De club heeft daarnaast alle relatienummers van de supporters die voor het duel met Willem II zijn uitgenodigd op een rij gezet. Als jouw relatienummer in deze lijst voorkomt, stuurt de club jou via de mail uiterlijk woensdag een toegangsbewijs.

6503692ef8bce.jpg

Veiligheid staat bij sc Heerenveen voorop; toeschouwersaantallen komen noodgedwongen – door het coronaprotocol en het verkijgen van een vergunning – in deze fase op de tweede plaats. De hele uitleg over de verdeling van wedstrijdkaarten in coronatijd staat op de speciale coronapagina. Ingeloot? Hier lees je alle praktische informatie voor de wedstrijd tegen Willem II:

E-ticket:
- Je ontvangt van sc Heerenveen een e-ticket. Dit jouw persoonlijke toegangsbewijs. Er kan gevraagd worden naar uw identiteitsbewijs
- Alleen het e-ticket geeft jou toegang tot het stadion. Jouw seizoenkaart is bij wedstrijden in coronatijd NIET geldig
- Het e-ticket wordt uiterlijk woensdag naar jou opgestuurd. Neem deze geprint mee naar de wedstrijd

Faciliteiten:
- Bij jouw e-ticket krijg je ook de stadionplattegrond. Op het e-ticket staat welke ingang je moet nemen. Kijk op de stadionplattegrond waar je moet zijn. Het stadion is vanaf 17.15 uur geopend. De wedstrijd begint om 18.45 uur
- Bij elke ingang van het stadion vindt een gezondheidscheck plaats
- Op alle vier de hoeken van het stadion tref je informatiepunten. Voor alle vragen kun je daar terecht
- De catering in de grachten van Zuid (onder vak 29) en Noord (onder vak 10) zijn geopend. Overige cateringpunten bevinden zich op de omloop en in Fean Plaza (zie stadionplattegrond)
- Alle toiletruimten zijn geopend (in de gracht, op de omloop en in Fean Plaza)
- Na afloop van de wedstrijd kun je op aanwijzingen van de stewards het stadion gefaseerd verlaten

We rekenen bij alle coronamaatregelen die we moeten treffen op je begrip en medewerking. Alleen samen zorgen we ervoor dat we in deze tijd veilig en verantwoord een wedstrijd kunnen organiseren. Op deze manier kunnen we met elkaar weer genieten van ons voetbal, van onze club.