Bezoekersinformatie Vitesse-thuis (update)

06 augustus 2020 10:36

sc Heerenveen oefent vrijdag om 14.30 uur in het Abe Lenstra stadion tegen Vitesse. Bij dit duel mogen 750 supporters aanwezig zijn op de Oosttribune. In dit bericht lees je alle bezoekersinformatie voor de wedstrijd tegen de Arnhemmers.

6485624edd22b.jpg

Supporters toegang via ingang G
Supporters die een kaart voor de wedstrijd hebben gekocht kunnen vrijdag vanaf 13.30 uur via ingang G het Abe Lenstra stadion betreden.

OSSH toegang via E en T
De Westribune is geopend voor OSSH-leden. Aanwezige leden van de OSSH in de vakken 1 tot 4 kunnen uitsluitend via ingang T het stadion betreden. OSSH-leden in de vakken 5 tot 8 betreden het stadion via ingang E. Dit omdat het gebied rondom de spelerstunnel tijdens de wedstrijd gesloten blijft.

Gezondheidscheck
Bij de ingangen van het stadion zal een gezondheidscheck plaatsvinden.

Verlaten stadion
Na afloop van de wedstrijd kun je het stadion gefaseerd verlaten op aanwijzingen van de stewards.

Vak 1 – 4 verlaten het stadion via uitgang T
Vak 5 - 8 verlaten het stadion via uitgang E
Vak 16 – 19 verlaten het stadion via uitgang G
Vak 20 - 23 verlaten het stadion via uitgang O

Catering en sanitaire voorzieningen
Supporters kunnen tijdens het duel gebruik maken van twee cateringpunten. Deze vind je in de gracht aan de Noord- en Zuidzijde (tegen de Oosttribune aan). In verband met de afsluiting van de spelerstunnel kunnen OSSH-Leden in vak 1-4 gebruik maken van het cateringpunt in de gracht bij Zuid. OSSH-leden in vak 5-8 kunnen gebruik maken van het cateringpunt op Noord. Betalen doe je met pin óf munten, die voor € 2,50 te verkrijgen zijn bij de muntautomaten in de gracht onder de Oosttribune. Let op: de catering verkoopt geen warme snacks, zoals patat e.d.

In verband met de warmte is in samenwerking met Blaauw voorafgaand het duel een extra cateringpunt gevestigd bij ingang G. Hier geldt een speciale 'entree actie': voor één munt krijg je twee blikjes water. Pinnen of contant betalen is ook mogelijk. Let op: tijdens de wedstrijd zijn uitsluitend de cateringpunten op Noord en Zuid geopend en gelden de reguliere prijzen.

Wil je gebruik maken van het toilet? Supporters op de Oosttribune maken gebruik van de toiletgebouwen in FeanPlaza, OSSH-leden maken gebruik van de toiletgebouwen onder de Westtribune. De toiletgebouwen worden gedurende wedstrijd regelmatig schoongemaakt.

Kaartverkoop
Zien we jou vrijdag ook weer terug in het Abe Lenstra stadion? De kaartverkoop loopt tot en met vrijdag 7 augustus 12.00 uur. Er zijn nog zo'n 150 kaarten beschikbaar op Oost. Om de organisatie mede te bekostigen vraagt sc Heerenveen 5 euro per toegangskaart. Vanaf vandaag kunnen ook clubkaarthouders een losse ticket voor het duel tegen de Arnhemmers kopen. Bestel hier jouw kaart(en).