Boek een stadiontour voor in de zomervakantie

21 juli 2020 17:22

Heb je altijd al eens in de spelerstunnel van het Abe Lenstra stadion willen staan? Ben je benieuwd hoe het veld eruitziet vanuit de zakenloges en hoe het is om in de dug-out te zitten? Geef je dan op voor de Vakantie Stadiontour van sc Heerenveen.

64710d44b824f.jpg

Met de Vakantie Stadiontour kom je overal: in de spelerstunnel, de zakenloges en de dug-outs. En daarmee houdt het niet op. De rondleiders van sc Heerenveen bieden je een volledige inkijk in het thuisdomein van de club. Je krijgt alles te zien: de wasruimten, de perskamer, de tribunes en het veld.

De stadiontour wordt verzorgd door rondleiders die al van jongs af aan bij sc Heerenveen betrokken zijn. Zij praten je op boeiende wijze bij over de prachtige sportieve historie van de Friese voetbalclub en de dagelijkse gang van zaken bij een betaaldvoetbalorganisatie.

Wanneer?
Op elke dinsdag en donderdag om 14:00 uur t/m 28  augustus, op afspraak

Kosten?
De kosten bedragen 7,50 euro per persoon (zowel voor volwassenen als jeugd).
De kosten bedragen 10,00 euro per persoon inclusief “Een met Heerenveen” sjaal.

Aanmelden
Op dit moment geven wij de stadiontour aan groepen van 2 tot 6 personen. Aanmelden kan via dit formulier. Voor vragen, neem telefonisch contact met ons op (0513-612100) of stuur ons een mailtje.