#EenmetHeerenveen Tour: dag 2

26 mei 2020 17:50

Niet vreemd opkijken wanneer Johnny Jansen of Joey Veerman deze week bij jou op de bel drukt. Spelers, trainers en medewerkers van sc Heerenveen trekken er in het kader van de seizoenkaartcampagne op uit om zoveel mogelijk supporters van de club te bezoeken. Onder het motto 'Een met Heerenveen' worden seizoenkaarthouders die reeds verlengden met een presentje persoonlijk bedankt en hoopt de club twijfelaars te overtuigen.

64479f5272e74.jpg

Maandag trapte sc Heerenveen de #EenmetHeerenveen Tour af. Tijdens de tour worden uiteraard de RIVM-richtlijnen nageleefd. Op de eerste dag van deze actieweek werden supporters in Oudehaske, Oranjewoud, Mildam, Oldeberkoop en Oldeholtpade bezocht door onder anderen Mitchell van Bergen, Sherel Floranus en trainer Johnny Jansen.

Op de tweede dag is het de beurt aan onder meer oud-spelers Ronnie Venema (tegenwoordig accountmanager), Ronnie Pander (nu jeugdtrainer) en Jeffrey Talan (nu assistent-trainer), hoofd jeugdopleiding Michel Jansen en spelers Runar Espejord en Rodney Kongolo. Op de route staan de plaatsen Rotsterhaule, Rohel, Woudsend, Terkaple, Terherne, Goingarijp, Akmarijp, Surhuisterveen, IJlst, Hommerts, Heeg, Donkerbroek en Balk.