#EenmetHeerenveen Tour: dag 3

27 mei 2020 17:12

Niet vreemd opkijken wanneer Johnny Jansen of Joey Veerman deze week bij jou op de bel drukt. Spelers, trainers en medewerkers van sc Heerenveen trekken er in het kader van de seizoenkaartcampagne op uit om zoveel mogelijk supporters van de club te bezoeken. Onder het motto 'Een met Heerenveen' worden seizoenkaarthouders die reeds verlengden met een presentje persoonlijk bedankt en hoopt de club twijfelaars te overtuigen.

64485480beb3e.jpg

Maandag trapte sc Heerenveen de #EenmetHeerenveen Tour af. Tijdens de tour worden uiteraard de RIVM-richtlijnen nageleefd. De onaangekondigde bezoeken zorgden voor vrolijke gezichten, prachtige foto's én vele seizoenkaartverlengingen. Een samenvatting van maandag lees je hier, voor een compilatie van dinsdag klik je hier.

Callcenter
Na twee dagen dorpen en supporters in de omgeving bezocht te hebben, formeerden spelers, trainers, medewerkers én vrijwilligers en supporters van sc Heerenveen woensdag een groot belpanel. Vanuit de perszaal van het Abe Lenstra stadion, dat tijdelijk was omgedoopt tot callcenter, namen zij contact op met supporters die al hebben verlengd en fans die dat nog niet hebben gedaan.